Vi utbildar företag kring klimakteriet

Noonaklassen – en klimakterieutbildning för företag

Noonakliniken lanserar nu det vi kallar för “Noonaklassen”, ett utbildningspaket riktat mot företag med syfte att få kvinnliga medarbetare mitt i livet (40-60 år) att må bra och fortsätta prestera på en hög nivå. 

Som gynekologer, med klimakteriet som specialintresse, möter vi dagligen kvinnor mitt i livet som söker hjälp för att må bättre och fortsatt kunna prestera på sin arbetsplats. I takt med att kroppen förändras söker många, men långt ifrån alla, kvinnor hjälp inom vården. Cirka 80% av alla kvinnor i klimakteriet kan både må bättre och fortsätta prestera på hög nivå efter adekvat medicinsk rådgivning och hantering. Kring detta ämne utbildar vi nu kvinnor (och män) på arbetsplatser. Medarbetare inom hela organisationen är vår målgrupp.

Översikt Noonaklassen

Vi utbildar företag och dess medarbetare kring vad det innebär för en kvinna att leva och verka i åldern 40-60 år. Vi belyser utmaningar och svårigheter som 80% av alla kvinnor möter där vi exemplifierar från vårt dagliga arbete med denna typ av patienter. Vi förklara vägen framåt till att som kvinna kunna må mycket bättre och på så sätt bli en bättre medarbetare och medmänniska. 

Medarbetare inom hela kundens organisationen är vår målgrupp. 

Utbildningens innehåll

  • En bred, djup och rolig föreläsning, interaktiv med deltagarna
  • Frågestund, alternativt personlig rådgivning med deltagare
  • “Goodiebag” till varje deltagare med produkter för egenvård
  • Möjlighet att boka tider till Noonakliniken exklusivt företagets anställda

Praktisk information

Tid: 60-90 min

Plats: På plats hos er

Vi som utbildar: Specialistläkare i Obstetrik och Gynekologi med fokus på klimakteriet

Pris: Offert på begäran

Vid intresse, skicka ett mail till: kontakt@noonakliniken.se

Nyligen upplagda inlägg